Accesorii auto personalizate

Categorie nouă: Accesorii Auto

Vrei să adaugi o notă distinctivă mașinii tale? Vrei să iasă în evidență față de restul autoturismelor din aceeași gamă? Faci drumuri dese în Regatul Unit al Marii Britanii și vrei viteza exprimată atât în kilometri cât și în mile? Ți s-a furat oglinda și vrei să preîntâmpini acest lucru? Ai nimerit unde trebuie. Noua categorie de produse de la Gravat.ro Accesorii Auto este ceea ce ai nevoie.

Display de bord personalizat: realizat din material ce permite trecerea luminii, displayul pentru bord poate fi personalizat în diverse moduri transformând auto turismul tău într/un produs unic. Pentru un display de bord personaliyat este nevoie de vechiul tău display, îl aduci la noi câteva minute până ce îl măsurăm, stabilim cum îl personalizăm și… gata. Când produsul e gata te sunîm să vii să-l ridici. Iar dacă esști din altă localitate ne spui exact modelul și anul de fabricație al mașinii și găsim noi displayul pentru bord în baza noastră de date.

Display de bord personalizat

Oglinzi retrovizoare personalizate: sunt utile mai ales în cazul mașinilor scumpe. Gravarea mumărului mașinii pe oglinda retrovizoare descurajează furtul acestora. Nimeni nu va cumpăra o oglindă retrovizoare, indiferent cât de ieftină este aceasta dacă este deja personalizată cu un alt număr de înmatriculare. Demontează oglinda (avem nevoie ddoar de oglindă nu de întreg suportul) și vino cu ea la Gravat.ro din Iași sau trimite-le prin curier rapid, spune-ne numărul dorit a fi inscripționat și vei avea parte de cele mai calitative servicii de personalizare. Marele avantaj al personalizarii antifurt a oglinzilor auto prin gravură laser este acela ca o dată gravate nu mai pot fi șterse, cum este cazul personalizării prin vopsea.

Oglinzi auto antifurt

Deși această categorie este nouă pe siteul nostru, realizăm astfel de produse de mult timp, iar introducerea acestor categorii pe site se datorează cererii mari de astfel de obiecte personalizate (în special oglinzi retrovizoare). Pentru orice detalii te rugăm să ne contactezi folosind datele de aici.

Lasă un răspuns