Plicuri personalizate

Plicuri personalizate

Unicitate și stil într-un obiect care să te reprezinte,  iată ce asigură marca Gravat.ro – un plic care să spună o întreagă poveste despre tine.

Din atenția pe care noi o acordăm detaliilor  a luat naștere o gama variată de produse, mereu noi, mereu altele.  Am excelat de-a lungul timpului în satisfacerea cerințeleor multiple ale clienților noștri și, dând curs propunerilor și sugestiilor acestora, putem oferi plicuri personalizate și plicuri la comanda care satisfac cele mai variate gusturi.

Aveți șansa de a vă personaliza plicul exact așa cum vă doriți indiferent de culoare, formă sau dimensiune – dați libertate creativității personale  iar ideile vă vor fi puse în valoare de către echipa noatră de graficieni.

Plicurile la comandă marca Gravat.ro sunt caracterizate de calitatea superioară a cartoanelor speciale utilizate,  la care se adaugă calitatea imprimării cu print de mare rezoluție marca Xerox  și utilizarea tehnologiei cu precizie laser.

Plicurile personalizate pot fi realizare într-o gama extinsă de culori și nuanțe, toate fiind realizate din cartoane speciale, avînd multiple grosimi și texturi și care, pot fi: mate sau lucioase, sidefate, satinate sau metalizate și cu irizații. Plicul personalizat poate fi simplu, într-o sigură culoare sau cu imprimeuri policrome (în combinații de mai multe culori) prin adaptare grafică a imaginilor solicitate de client. Imprimarea unicat de tip față-verso fără margini (borderless), poate fi înlocuită cu imprimarea doar la interior sau exterior. Integral sau  doar parțial imprimat – sub forma unui  chenar decorativ -, plicul la comandă va avea întocmai forma pe care dumneavoastră o doriți.

Nu există restricții în ceea ce privește dimensiunea plicurilor la comandă și nici în ceea ce privește forma acestora. Puteți opta pentru forma clasică a plicului, cu o clapetă dreaptă sau pentru plicul tip poșetă, însă noi oferim multiple alte variante: plic cu clapetă ondulată sau dantelată, iar la cererea clientului realizăm plicuri cu clapete speciale care să se asorteze din punct de vedere grafic și cromatic cu invitația care să îl însoțească.

Pentru un plus de unicitate plicul poate fi personalizat prin gravură sau prin decupare prin tehnologia laser de înaltă precizie. Pentru a-i conferi eleganță, plicul dumneavoastră personalizat va putea fi decorat cu strasuri și cristale Swarovski ori cu șnururi și panglică textilă. La interior sau exterior, plicul poate fi decorat cu blazoane imprimate sau poate fi decorat cu blazoane în relief realizate din cartoane speciale, pluș sau lemn. Acestea din urmă pot fi gravate, decupate și aplicate. Din carton special se pot realiza și inițiale care, la rândul lor pot fi gravate, decupate și aplicate. Aceste mici detalii care asigură unicitatea produselor noastre, la fel ca și întregul proces de asamblare manuală a plicurilor sunt realizate cu precizie, rafinament și măiestrie de colectivul departamentului producție.

Calitatea este termenul care definește produsele Gravat.ro, și este garantată de atenția pe care o acordăm perfecțiunii produsului finit. La acestea se adaugă calitatea superioară a materiilor prime utilizate – cartoane speciale cu o paletă largă de culori și o gamă variată de texturi și grosimi – calitatea net superioară a printurilor de mare rezoluție și abordarea grafică fără cusur.

Experiența acumulată de-a lungul timpului prin satisfacrea unei cereri  varinate de comenzi garantează gradul de profesionalism care ne caracterizează.

Lasă un răspuns