Seturi complete pentru masa

Seturi complete pentru masă

Știm că evenimentul perfect, fie el nuntă sau botez, este totdeauna gândit și planificat până în cele mai mici detalii, și de aceea, pentru a-ți veni în ajutor, îți punem la dispoziție o largă varietate de seturi complete pentru masă. Pentru a fi siguri că evenimentul este unul perfect creăm seturi care să se potrivească din punct de vedere cromatic și grafic cu sala de festivități. Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, setul decorativ alcătuit din meniu, placecard și număr de masă, garantează nota personală adusă evenimentului.

Gama de produse pe care o dedicăm evenimentelor matrimoniale este realizată, asemeni celorlalte obiecte marca Gravat.ro, din cartoane speciale din gama Premium, la care se adaugă calitatea de excepție a imprimării cu tehnologie Xerox de înaltă rezoluție și grafica realizată cu grijă, pentru fiecare produs în parte.

Forma și dimensiunea elementelor de decor pentru nuntă și botez, nu au fost și nu sunt o problemă pentru noi. Decuparea în forme speciale a cartoanelor din gama Premium se realizează prin tehnologie laser de înaltă precizie, după o atentă stabilire a detaliilor grafice dorite de client. Fie că optați pentru un set de masă în varianta sa clasică (care păstrează grafica invitației de nuntă aleasă), fie că preferați unul dintre seturile cu tematică din catalogul nostru, setul decorativ de masă poate fi  personalizat conform dorințelor dumneavoastră. Detaliile grafice care vor conferi personalitate pot fi obținute prin imprimare, gravare sau decupare în formele speciale pe care dumneavoatră le doriți.

Meniul, cu deschidere simplă sau dublă, este realizat din cartoane de o calitate excepțională, disponibile într-o mare varietate cromatică (pot fi mate sau lucioase, sidefate, satinate sau metalizate și cu irizații) și texturală, avînd diverse grosimi.

Placecard-urile de masă sunt disponibile în două variante: placecard-ul simplu în V sau cu buzunar interior (plic pentru bani). Acestea sunt decorate cu spațiu dedicat numelor invitaților, marcat grafic și cromatic prin chenar, sau etichete decupate și aplicate manual cu personalizare nominală. La fel ca și inelele de șervet, placecard-urile și meniurile pot fi decorate cu blazoane din lemn și carton, cu inițialele mirilor sau mesaje de „Bun venit!” decupate sau gravate.

Numerele de masă pot fi imprimate sau decupate în forme speciale și suprapuse pentru a se asigura contrastul cromatic dar și efectul 3D (unele dintre elementele grafice sunt în relief). Ele sunt disponibile în formă de V pentru o amplasare perfectă pe masa de oaspeți sau în varianta simplă la care se atașează suporți sau sisteme de prindere, la cererea clientului.

Produsele pentru nuntă sau botez (fie că este vorba de meniu, placecard sau număr de masă) pot fi decorate, pentru mai multă eleganță, cu scriere și detalii grafice serigrafiate și,  la cererea clientului, cu blazoane imprimate și decupate sau blazoane din lemn sau carton, gravate și decupate, bandă decorativă din material textil și șnur sau bandă decorativă din pluș, în varianta sa decupată sau doar gravată.

Dacă oferta pe care o punem la dispoziție nu satisface întru totul dorințele și preferințele dumneavoastră, aveți posibilitatea de a vă crea la comandă un model de set de masă unic, care să vă reprezinte în totalitate. În acest sens, echipa noastră de consiliere și cea de graficieni vă stau oricând la dispoziție pentru a da formă concretă ideilor dumneavoastră.

Evenimentul dorit este totdeauna gândit până la cele mai mici amănunte, de aceea echipa Gravat.ro îți pune la dispoziție seturi complete de masă (meniuri, placecard-uri, numere de masă) dar și alte produse special personalizate pentru evenimentul dumneavoastră (cărți de oaspeți, seat planner-e pentru invitați, mărturii personalizate, pahare gravate pentru nași și miri, candytags, mesaje personalizate sau photo corner tags).

Pentru o mai bună și amănunțită vizualizare a produse pe care echipa Gravat.ro o dedică nunții tale, dar și pentru a putea vizualiza totalitatea produselor create și personalizate pe care o oferim clienților noștri vă invităm să accesați site-ul nostru – www.gravat.ro – secțiunea “Placecarduri masă și meniuri”.

Lasă un răspuns