Invitatii botez rochita fetite

Invitatii de botez

Un eveniment atât de important ca venirea pe lume a copilului tău ar trebui sărbătorită pe măsură, așa încât noi, echipa Gravat.ro, îți venim în ajutor cu modele de invitații pentru botez, dar și seturi complete de masă pentru petrecerea care însoțește botezul. Dorim astfel să ne asigurăm că nici un detaliu nu este dat uitării, iar evenimentul pe care l-ai planificat va fi unul perfect.

Pentru petrecerea de botez vă punem la dispoziție invitații de botez standard (modele exclusiv dedicate bebelușilor băieți sau fetițe, dar și modele unisex), pe care le putem modifica grafic și cromatic conform preferințelor dumneavoastră.  Posibilitățile de personalizare sunt nelimitate – vă doriți o invitație clasică sau una care să depășească prin formă și dimensiune tiparele deja existente? Vă doriți invitații viu colorate, cu mesaje năstrușnice sau poate ceva mai serioase? – oricare ar fi dorința dumneavoastră noi suntem aici pentu a o îndeplini.

Invitatii barza de botez

Cartonale pe care le folosim se remarcă printr-o calitate superioară, fiind disponibile într-o largă varietate de culori și nuanțe. Grosimea lor variază, la fel și textura, iar aceste caracteristici ne permit să obținem mai multe variante ale aceleiași invitații, dintre care, dumneavoastră să o alegeți pe cea perfectă.

Prin utilizarea cartoanelor texturate, a detaliilor decupate și aplicate manual și a celor obținute grafic prin imprimare de mare rezoluție putem obține efectul 3D care, va transforma invitația dumneavoastră de botez într-un unicat.  Puteți opta pentru o  combinație între cartoane: cele mate pot fi alăturate celor metalizate, iar cele lucioase pot fi cu succes combinate  cu cele  avînd aspect sidefat. Dacă obtați pentru una dintre culorile clasice, alb și bej, aceste cartoane sunt disponible și în varianta cu irizații: aurii sau argintii.

Invitația poate fi realizată dintr-un singur tip de carton imprimat și decupat sau dintr-o combinație de cartoane diferite cromatic, imprimate, decupate și îmbinate cu pricepere în cadrul departamentului de producție. La comandă creăm pentru dumneavoastră și plicuri unicat care să se asorteze cu invitația, indiferent de fornă, culoare sau dimensiuni. Conform cerințelor plicurile personalizate, adăugând prin imprimare, numele copilului. Utilizăm accesorii din gama premium pentru a conferi personalitate invitației de botez: panglică textilă, decupaje din carton imprimate, gravate și aplicate, elemente decorative din pluș decupate, gravate și aplicate pe invitație și plic sau chiar cristale Swarovski.

O parte din modelele noastre de invitatii de botez pot fi vazute pe site-ul gravat.ro, sectiunea „Invitatii botez”.

Lasă un răspuns