Laura Cosoi - o nunta cu stil

Laura Cosoi – nuntă cu stil

De un bun gust greu de egalat, evenimentul ce a transformat-o pe vedeta Laura Cosoi în doamna Curticăpean a fost unul desprins din basme. Locația de vis unde acesta s-a desfășurat se găsește la câțiva pași de Iași, într-un spațiu intim și pitoresc, departe de agitația orașului. În parcul umbrit de brazi, în lumina caldă a apusului povestea de dragoste a celor doi a început cu un DA hotărât așezat în scris cu pixuri special personalizate cu numele mirilor de Gravat.ro.

Detalii ce au definit stilul simplu dar elegant al nunții Laurei au fost alese cu grijă, până în cele mai mici amănunte de însăși mireasa. De la decorul ce a înfrumusețat locația, până la elementele cheie care au desăvârșit evenimentul (invitațiile de nuntă, paharele pentru miri, cartea de oaspeți), toate au îndeplinit întocmai preferințele vedetei TV.

Evenimentul s-a desfășurat în întregime sub marca unei imagini – două mâini împreunate – care să amintească necontenit invitaților de legătura consfințită a două suflete pereche. Creația a  unui artist plastic, rudă apropiată a miresei, redă cu finețe conturul mâinilor celor doi îndrăgostiți și se regăsește ca element decorativ central, nu doar pe plicurile care au însoțit invitațiile de nuntă și cartea de oaspeți, ci și pe paharele de șampanie.

Laura Cosoi Pahar Gravat

Claritatea paharelor gravate, din cristal de Bohemia, a pus în valoare, fără doar și poate modelul decorativ ce transmite un mesaj simplu și sincer „ne iubim pentru totdeauna”. Fiecare plic ce a pus în valoare invitația de nuntă, este decorat cu același desen și amplifică mesajul. Cartoanele albe din care sunt realizate invitațiile au fost alese anume pentru ca, prin aspectul lor sidefat și textura lor fină, să se potrivească perfect cu atmosfera feerică a evenimentului.

Cartea de oaspeți este produsul marca Gravat.ro care s-a făcut remarcat printr-o cromatică îndrăzneață, păstrând nota simplă, dar în același timp elegantă. Coperțile realizate din cartoane în nuanță de roz prăfuit cu reflexii perlate sunt decorate la rândul lor cu motivul mâinilor înlănțuite. Foile mate, texturate, ascunse între coperți păstrează acum gândurile oamenilor dragi prezenți la petrecere.

Laura Cosoi - Plic nunta

Discreția și simplitatea au definit nunta Laurei Cosoi cu alesul inimii sale, Cosmin, însă eleganța acestuia ar fi fost incompletă în absența detaliilor de pe plicurile personalizate, paharele gravate și cartea de oaspeți, care au adus un plus de rafinament mult așteptatului moment.

Lasă un răspuns