Va casatoriti toamna

Vă căsătoriți la toamnă?

Nu v-ar plăcea ca și invitația care spune povestea voastră de dragoste să fie și ea o frântură dintr-o caldă și arămie zi de toamnă?  Roșu purpuriu, galben auriu, orange luminos, nuanțe intense de brun și maro, toate aceste culori le-am ales special pentru a înfrumuseța gama de invitații de nuntă pentru toamnă.

Denumirea Falling leaves (cod 013) a primei invitații pe care ți-o recomandăm spre vizualizare, amintește de elementul decorativ central al invitației: frunzele arămii de toamnă.

Invitatii cu frunze de toamna

Formatul mare al invitației și dispunerea pe verticală a celor două zone de culoare pun în valoare elementele grafice alese (frunzele imprimate și cele decupate din carton gama premium). Invitația poate fi accesorizată cu blazon din lemn în formă de frunză ce poate fi gravat, la alegere, cu numele sau inițialele mirilor. Interiorul invitației este și el înfrumusețat cu text și elementele grafice specifice, ambele fiind imprimate în culori asortate. Cartonul special cu irizații aurii, amintește de lumina zilelor de toamnă și va fi combinat, la alegerea clientului, cu orice altă culoare din gama variată pe care o punem la dispoziție.

Love autumn (cod 014) este o altă invitație care, prin cromatica și elementele grafice utilizate amintește de anotimpul ce stă să înceapă.

Invitatie nunta vintage toamna

Având un design extrem de elegant, invitația este decorată cu modelul vitage al unei inimi, model decupat laser cu multă finețe. Numele celor doi miri sunt încadrate de ghirlande de frunze tomnatice, obținute prin imprimare și asortate cromatic cu restul invitației. Pentru un plus de rafinament, interiorul invitației poate fi realizat nu doar din carton ci și din foaie de calc sidefată, cu ușoare tranparențe (exact așa cum apare în galeria foto).  La cerere, invitația poate fi însoțită de plic asortat și decorat  pe clapetă cu motivul cheie al invitației, motiv de toamnă ce poate fi imprimat sau gravat.

În aceași tematică de toamnă se încadrează și invitația frunză, Touch of autumn (cod 027).  Invitația cu un model unic sub formă de frunză, poate fi realizată la cererea clientului, atât în combinații de culori cât și într-o singură culoare.

Invitatii nunta de toamna

Cartonul special este disponibil în varianta sa simplă sau cu model imprimat, cu aspect lucios (obținut prin lăcuire selectivă). Mobilitatea paletelor este asigurată de sistemul de prindere de  tip șurub, disponibil în variantă argitie sau aurie, după preferințe. Pentru un plus de rafinament decorăm invitația cu blazoane imprimate sau gravate ori cu inițialele mirilor, și ele decupate laser din carton și aplicate manual, iar sistemului de prindere îi adăugăm ciucuri asortați din fir textil.

Invitația poate fi însoțită de un plic cu clapeta în formă specială, realizat cu măiestrie din cartoane de ce mai  bună calitate, asortate coloristic cu invitația de nuntă. Combinația de culori, dimensiunea invitației și a plicului, chiar și modelul ce decorează paletele, toate sunt alegeri pe care vă invităm să le faceți  pentru a vă personaliza invitația de nuntă.

Am păstrat pentru final una dintre cele mai îndrăgite și comandate invitații. Intitulată nu întâmplător Primul Sărut (cod 041 din catalogul nostru on-line de invitații). Romantica invitație redă grafic, ceee ce nouă ne place să numim primul sărut după cererea în căsătorie.

Invitatii nunta de toamna

Modelul este disponibil în format de tip vedere, imprimat pe ambele fețe și este însoțit de un plic cu model aparte, asortat grafic și cromatic. Coloristic, invitația 041 este rezultatul îmbinării echilibrate între ivory-ul strălucitor al cartonului de bază și detaliile grafice imprimate de culoare brun închis, în timp ce pata veselă de culoare este asigurată de frunzele orange și ruginii ale copacului. Același model îl găsiți și în varianta dedicată primăverii (frunzele copacului sunt astfel înlocuite de flori de primăvară de un roz pal). Invitația de toamnă, este decorată pe față cu blazon din lemn gravat cu numele mirilor.

Pentru fiecare dintre invitații, există în gama noastră de produse seturi de masă asortate acestora conținând: meniuri, placecard-uri / plicuri pentru bani, numere de masă și inele pentru șervet. La comandă putem accesoriza și personaliza setul de masă conform dorințelor dumneavoastră, modificând dimensiunile, forma standard, cromatica sau design-ul acestora. Dacă vă doriți însă ceva cu totul deosebit, echipa de la departamentul Grafică realizează invitații de nuntă sau seturi de masă cu un model unic, creat special pentru dumneavoastră.

Vă căsătoriți la toamnă? Vă doriți o invitația care să se asorteze perfect anotimpului? Vizualizați pe site-ul nostru www.gravat.ro colecția de invitații de toamnă creată pentru nunta dumneavoastră. O nuntă perfectă începe cu o invitație perfectă!

Lasă un răspuns