Felicitari si invitatii business

Felicitări Business – cheia unei relaționări de succes

Personalizează într-un mod inedit relația ta cu partenerii și colaboratorii de afaceri. Comandă acum pe Gravat.ro nu doar o simplă felicitare business, ci emblema unei cooperări reușite cu partenerii sau, de ce nu, garanția succesului unei viitoare colaborări.

Gama noastră de produse dedicate domeniului business include Invitații pentru evenimente și Felicitări Business, binecunoscutele felicitări tematice (Felicitări de Crăciun, Felicitări de Anul Nou, Felicitări de Paște), și produse personalizate prin gravură (stilouri și pixuri, agende, carnețele și calendare, suporturi de pahare și o gamă diversă de produse promoționale). Realizăm de asemenea felicitări la comandă care să însoțească pachetul cadou de Crăciun pentru angajați.

Felicitare business de Craciun

Felicitări Crăciun

Cu forme inedite și dimensiuni variate, în funcție de solicitările clienților, felicitările cu stil și eleganță care vor marca activitatea din domeniul business sunt realizate numai din cartoane gama premium. Textul, culorile sobre sau calde, grafica personalizată, textura cartonului, toate sunt alese anume pentru a se asorta evenimentului anunțat.

Felicitari evenimente corporate

Felicitări si Invitații Business

Felicitările personalizate, Felicitările de Crăciun și Invitațiile tip business se remarcă prin combinația inedită de culori și materiale și vor fi decorate la cerere cu: decupaje în carton, text și imagini serigrafiate, elemente gravate. Eleganță conferim prin accesorizare cu dantelă și bandă decorativă din pluș, șnur textil sau cristale. Felicitările și invitațiile sunt disponibile în varianta simplă sau pot fi însoțite și de plicuri personalizate, asortate sau cu model atipic.

Felicitarei Business companii Paste

Felicitări Paște

Dacă articolul poate nu te-a convins, aruncă o privire în galeria foto, inspiră-te din gama de felicitări business deja realizate și surprinde-ți partenerii de afaceri cu o felicitare gravată deosebită.

Ai în viața ta o persoană importantă și vrei să o răsfeți cu o felicitare cu dichis? Doar spune-ne ce ți-ai dori și echipa Gravat.ro îți va veni în ajutor!

Lasă un răspuns