Personalizare unicat a agendelor 2016

Agende 2016 personalizare uninominală- ce facem noi și nu fac ceilalți!

Punem acum la dispoziția clienților noștri o gamă extrem de variată de agende pretabile la personalizare prin gravură laser. Dacă vrei ca agendele 2016 oferite partenerilor să se facă remarcate, renunță la agendele obișnuite și alege o agendă cu stil, personalizată într-un mod unic. Coperta buretată, învelită în piele naturală / artificială, PU sau orice alt material pretabil la gravură, va fi personalizată de noi uninominal cu numele persoanei  ce o va primi și / sau cu logo-ul și sigla companiei.

Agende 2016 datate zilnic, saptamanale sau nedatate le găsiți în forme variate (pătrate, dreptunghiulare)  și dimensiuni variate (de la micile agende de buzunar, până la agendele mari, format A4).  Agendele au copertele  disponibile într-o mare varietate cromatică, majoritatea au semn de carte (elastic sau panglică textilă) si/sau colturi perforate, iar interiorul este din hartie offset  albă sau ivory; la unele modele ivory blocul agendei poat fi auriu.

Agenda personalizata cu nume

Punem la dipoziția clienților  nu doar agende 2016 standard și de tip pocket & office ci și seturi de agende cadou cu: agendă telefonică, agendă de buzunar și planner, pix și cutie.

Personalizare agende cu nume

În varianta standard sau de lux, aceste agende pot deveni, la dorința ta, obiecte promoționale personalizate unic  și uninominal. Vizualizează acum catalogul nostru de agende 2016 (www.gravat.ro/agende-personalizate-2016) pentru a alege modelul dorit!

Lasă un răspuns