Ceasuri de perete realizate la comanda

Ceasuri personalizate cu valoare sentimentală, nu simple obiecte promoționale

Cum se poate transforma cu succes un simplu obiect promoțional, așa cum este ceasul, într-unul încărcat de valoare sentimentală? Asigurându-i o amprentă unică și personală, desigur!

Personalizarea prin gravură – iată de ce ai nevoie pentru ca un ceas să devină unicat. Fie că l-ai ales pentru tine, pentru firma ta, sau pentru o persoană importantă, un ceas cu personalitate este exact obiectul de care ai nevoie pentru a face o impresie bună!

Modelul îl alegeți dumneavoastră iar noi vă vom oferi un obiect personalizat, un ceas fără cusur!

Ceasurile de mână pot fi personalizate prin gravură mecanică, caz în care suprafața de lucru este capacul ceasului sau pot fi personalizate prin gravură laser pe curea, cu un mesaj sau un model grafic conceput special pentru dumneavoastră de echipa noastră de graficieni.

Ceas toxic

În galeria foto puteți vizualiza ceasurile cu statut de obiecte promoționale personalizate realizate de noi: ceasuri de birou și de perete. Dacă dumneavoastră aveți ceasul, noi așteptăm să îl personalizăm! Dimensiunea sau forma obiectului nu este și nu va fi pentru noi o problemă!

Ceas forma speciala pentru perete

Dacă știți că vă doriți un ceas unic dar încă nu ați reușit să vă decideți asupra unui model, e bine să știți că noi avem soluții pentru dumneavoastră! Facem la comandă ceasuri de birou și de perete din orice material v-ați dori: lemn, plastic sau sticlă. Vă doriți poate și o formă deosebită?   Realizăm obiecte promoționale cu forme dintre cele mai speciale în dimensiuni foarte variate!

Ceas Design Special pentru perete dormitorUn ceas personalizat prin gravură este obiectul pe care îl recomandăm oricărei persoane dornice să se individualizeze sau să facă un cadou special!

Lasă un răspuns