Invitatie botez Catalin Maruta

O invitație de botez deosebită pentru un îngeraș de copil

Un eveniment special va fi totdeauna anunțat de o invitație stilată, menită să încânte și să surprindă, în același timp. Vedetele Andra și Cătălin Măruță au gândit botezul fiicei lor, Eva Maria Ioana, ca pe un eveniment maiestuos și de aceea au ales o invitație de botez cu totul și cu totul deosebită!

Exact așa cum și-au dorit părinții micuței, invitația de botez creată de Gravat. ro introduce invitații în tematica întregului eveniment – lumea îngerilor. Forma inedită a invitației, asemeni unei perechi de aripi serafice, este cu atât mai specială cu cât fiecare detaliu a fost decupat laser cu mare finețe.

Invitatie Andra la botez Invitatie botez initiale copil Invitatie botez cu cristaleCartonul sidefat a fost special ales pentru a se asorta aranjamentelor florale cu orhidee albă iar aspectul luxos amintește de strălucirea cristalelor care vor decora locația prestigiosului eveniment.

Culorile pure alese special pentru invitația de botez reamintesc necontenit invitaților de venirea pe lume a unui copil cu suflet pur, Eva Maria Ioana. Detaliile grafice în nuanțe discrete de roz și gri denotă eleganță și pun în valoare dantelăria decupajului, iar cristalul Swarovski care decorează invitația asigură o notă unică.

Invitația de botez a fost desăvârșită prin implicarea directă a celor două vedete; ideea unei invitații sub formă de aripi de înger a fost o propunere din partea fericiților părinți în timp ce detaliile grafice și accesoriile care o personalizează au fost gândite și create pînă în cele mai mici amănunte de echipa noastră de graficieni.

Invitatie botez la comanda Invitatie botez Andra si Catalin Maruta Invitatie botez Andra si Catalin MarutaColaborarea de succes dintre Andra și Cătălin Măruță și echipa Gravat.ro este o invitație de botez angelică!

Un comentariu la „O invitație de botez deosebită pentru un îngeraș de copil”

Lasă un răspuns