Meniuri restaurant realizate la comanda

Un meniu aspectuos, un client mulțumit

Meniul este cartea de vizită a oricărui restaurant. Chiar înainte de a fi deschis el îți va spune totul despre specificul și statutul localului. Dacă este unul cu meniu select sau unul rustic cu specific traditional ori este un restaurant simplu ca oricare altul. O experiență gastronomică de neuitat începe cu un meniu realizat à la carte!

Detaliile sunt cele care fac diferența! Tu decizi ce imagine oferi clienților, iar clienții aleg în funcție de imagine!

Noi știm că îți dorești ca toți clienții tăi să aibă parte doar de clipe memorabile, de aceea am pregătit o largă varietate de mape pentru meniuri și accesorii adiacente.

Realizăm integral meniuri în forme atipice și dimensiuni variate. Pentru un plus de unicitate, echipa noastră de graficieni va concepe un design unic care să se potrivească perfect specificului și imaginii restaurantului. Orice copertă pentru meniu sau notă de plată poate, și va fi personalizată în mod unic.

Meniu coperta cusuta manual

Coperțile pot fi îmbrăcate în piele naturală sau ecologică, material catifelat, carton special sau chiar lemn. Pentru meniurile din gama classic cu aspect elegant aplicăm colțare metalice aurii sau argintii, iar cele din gama rustic se vor distinge prin cusătura realizată manual.

Pentru facilitarea actualizării meniului filele sunt prinse prin mecanism metalic de fixare cu inele, în cazul meniurilor clasice, sau pot fi legate cu sfoară de cânepă, în cazul coperților din lemn.

Meniu resu=raurant cu coperta cusuta Meniu restaurant coperta catifea Meniu din lemn Meniu din lemn cu coperta gravataPrin forma în care se prezintă, meniul garantează reușita relaționării cu clienții, transformând o simplă experiență gastronomică într-una de neuitat.

Lasă un răspuns